Facebook Pixel

Polle-kahvipurkki

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika saattaa olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Raikkaan valkopohjainen kahvipurkki, jossa on ilmatiivis kansi. Peltipurkin korkeus on 20 cm. Purkissa on Lena Furbergin kuvitus Pollesta ja tämän ystävistä. Iloinen kokonaisuus, joka on mainio lahjaidea vaikka kahvipaketin kera!

Polle on maailman Maailman monin poni ja Pollella on myös moninainen ystäväjoukko. Pollen ystävät ovat monen eri värisiä, monen eri kokoisia ja monen eri luonteisia. He ovat kaikki kuitenkin iloisia yhdessä! Nyt Polle ystävineen poseeraa hyväntuulisena eri asennoissa, iloisissa tunnelmissa. Hymyä päivään!

Peltisen kahvipurkin saranallisessa kannessa on kätevä lukitus sekä muovinen tiiviste, joka tekee purkista ilmatiiviin. Hermeettinen purkki on mitoitettu tavallisen 500 g kahvipaketin mukaan. Ilmatiiviin kannen ja lukon myötä kahvi pysyy pidempään tuoreena. Purkki tulee pestä käsin ja kuivata huolellisesti. Kahvipurkkia voi käyttää itsekseen tai siitä saa koottua kauniin kokonaisuuden yhdessä muiden Polle-astioiden kanssa.

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa; Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero30503400
VäriValkoinen
MateriaaliPelti
PesuohjeKäsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat15 x 20 x 8 cm
Paino0,25 kg
EAN-koodi6416550223129

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Joulunaikaan, 20.11.2023 jälkeen tilatuilla tuotteilla on palautusoikeus poikkeuksellisesti 8.1.2024 saakka.  Lue lisää >>