Facebook Pixel

Polle-peltipurkki Reki

9,90 €

Toimituskulut alk. 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Suorakulmion muotoinen kannellinen peltirasia, jonka kulmat on pyöristetty viehättävästi. Reilun kokoisen peltipurkin leveys on 20 cm ja korkeus 8 cm. Rasiassa on Lena Furbergin luoma jouluinen kuva Pollesta ystävineen talvisessa metsässä, Joulupukin reessä. Purkkiin mahtuu joululeivonnaiset, herkut tai vaikkapa kortit, paperit tai muut aarteet. Monikäyttöinen peltipurkki tuo Pollemaista ilmettä säilytykseen ja se sopii mainiosti myös lahjaksi.

Polle on saanut suuren kunnian vetää Joulupukin rekeä. Reki on lastattu täyteen lahjoja, Joulupukki istuu niiden päällä tyytyväisenä. On jouluaatto! Polle ja Joulupukki taivaltavat vauhdikkaasti yhdessä läpi kauniin talvimaiseman. Satelee hiljalleen lunta, ja nietokset vain kasvavat. Metsän eläimet ovat saapuneet katsomaan tätä jouluista kaksikkoa, ja taitaapi joulutonttujakin kurkistella siellä täällä.

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa; Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero30500401
VäriMonivärinen
Materiaalipelti
PesuohjeKäsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat20 x 8 x 14 cm
Paino0,23 kg
EAN-koodi6416550223761

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>