Facebook Pixel

Polle-peltipurkki Yötalli

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti

Neliön muotoinen kannellinen peltirasia, jonka kulmat on pyöristetty viehättävästi. Pienehkön peltipurkin leveys on 9 cm ja korkeus 15,5 cm. Rasiassa on Lena Furbergin luoma veikeä kuva Pollesta ystävineen. Purkkiin mahtuu joululeivonnaiset, herkut tai muut aarteet. Monikäyttöinen peltipurkki tuo Pollemaista ilmettä säilytykseen ja se sopii mainiosti myös lahjaksi.

Polle kurkistaa talliin veikeän näköisenä. Yrittääköhän se saada selville mitä lahjoja on saamassa vai halajaakohan se ylimääräisiä herkkuja? Vai onko Polle sittenkin käynyt omilla seikkailuillaan, ja aikoo nyt livahtaa takaisin sisään kenenkään huomaamatta? Voi Polle!

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa; Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero30500402
VäriMonivärinen
Materiaalipelti
PesuohjeKäsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat9 x 15,5 x 9 cm
Paino0,135 kg
EAN-koodi6416550223754

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>