Facebook Pixel

Batman Logo -chibipehmo

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti

Kaikkien tuntema oikeudenpuolustaja Batman suloisena chibi-pehmona, jonka korkeus on 18 cm. Viittasasankarin logo on tunnetuimpia DC Comicsien maailmassa. Tämän pehmon värikkäässä kuosissa toistuu tuo ikoninen logo eri aikakausilta, alkaen aina hahmon syntyvuodesta 1939.

Batman eli DC Comic -sarjakuvakustantamon ikoninen supersankarihahmo on syntynyt toukokuussa vuonna 1939, eli täytti juuri 80 vuotta. Batman on oikealta nimeltään Bruce Wayne, joka asuu Gotham Cityssa. Hän taistelee Gotham Cityn rikollisuutta vastaan Batmanina. Hänellä ei ole supervoimia, mutta hän on vahva, älykäs, osaa kamppailulajeja sekä on taitava etsivä. Lisäksi Batman pääsee käyttämään uutta teknologiaa taistellessaan rikollisia vastaan.

Nyt Batman valloittaa chibi-pehmona, joka on uusi, nouseva trendituote! Chibi-hahmo on eri mittasuhteiden mukaan tehty versio oikeasta hahmosta. Sen ulkonäkö on pelkistetty ja pää on huomattavasti suurempi. Samettisen pehmeän Batman Logo -chibin kuosi on täytetty Batman-logoilla ja sanoilla, jotka luovat yhdessä värikkään kokonaisuuden. Hahmo tulee tyylikkäässä lahjapakkauksessa, jonka sisustan taustalla on silhuettikuva öisestä Gotham Citystä. Chibi-hahmo on haluttu keräilykohde tai pehmo pienelle Batman-fanille.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33160001
MateriaaliPolyesteri
Mitatpkt. 13 x 19 x 11 cm
Paino0,18 kg
EAN-koodi4895217591122

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>