0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MaxxDobby -pehmofiguuri 10 cm

Kuvaus

J. K. Rowlingin velhomaailmasta tuttu Dobby-kotitonttu hauskana pehmona, jossa on myös näppärä klipsu ripustamista varten. Kaikille Harry Potter-faneille!

Saatavuus: Loppu varastosta

11,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Tylypahkassa Harry saa uusia ystäviä ja kokee suuria seikkailuja. Harry tapaa Dobbyn Likusteritiellä omassa huoneessaan, jonne Dobby ilmestyy varoittaakseen Harrya Tylypahkassa odottavasta vaarasta. Dobby – toisin kuin muut kotitontut – on vapaa tonttu. Hän on töissä Tylypahkan keittiössä ja saa töistään sekä palkkaa että vapaata. Dobby on Harryn ystävä, ja eräässä heidän seikkailussaan Dobby pelastaa myös Harryn hengen.

Nyt Dobby valloittaa pienenä pehmofiguurina, jossa on samettisen pehmeä pinta sekä näppärä klipsu ripustamista varten. Figuuri on hauska kiinnittää vaikka reppuun tai penaaliin. Lajitelmassa on saatavilla Harry, Ron Weasley, Hermione, Voldemort sekä Dobby. Pehmot ovat toivottu lahja kaikille Harry Potter -faneille!

Tekniset tiedot

Materiaali Polyesteri
Mitat 9 x 6 x 10 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 3316001604