Facebook Pixel

Puhuva lajitteluhattu (eng)

59,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Loppu varastosta

Harry Potter -kirjoista ja elokuvista tuttu lajitteluhattu puhuu lauseita elokuvista sekä liikuttaa suutaan puheen tahtiin. Mihin Tylypahkan tupaan lajitteluhattu sinut arvioi?

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Tylypahkaan saavuttuaan Harry ja muut uudet oppilaat lajitellaan neljään eri ryhmään. Hattu valikoi oppilaita tupien alkuperäisten perustajien päättämien kriteerien sekä oppilaiden luonteenpiirteiden avulla joko Rohelikkoon, Koripinkynteen, Puuskupuhiin tai Luihuiseen. Harry päätyy Rohelikkoon - mutta mihin sinä päätyisit?

Alunperin Godrick Rohelikolle kuulunutta lajitteluhattua säilytetään Dumbledoren huoneistossa, mutta otetaan esiin aina lukuvuoden alussa. Nyt on sinun vuorosi tulla arvioitavaksi: mihin tupaan joudut - tai pääset? Hattu puhuu elokuvista tuttuja lauseita ja sen suu liikkuu - ja lopuksi se kertoo arvionsa sinusta. Jännittäviin ja taianomaisiin hetkiin!

Jokaisen Harry Potter -fanin toivelahja!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33160029
VäriRuskea
Materiaalipolyesteri, ABS
Paristotarve3 x AA
Ikäsuositus5+
Mitat30,5 x 34 x 22 cm
Paino0,79 kg
EAN-koodi4895217530831

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>