Facebook Pixel

Puhuva lajitteluhattu mini

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Harry Potter -kirjoista ja elokuvista tuttu minikokoinen lajitteluhattu puhuu satunnaisessa järjestyksessä neljää eri lausetta englanniksi ja lajittelee käyttäjän oikeaan tupaan. Mihin Tylypahkan tupaan lajitteluhattu sinut arvioi?   Hatun voi kiinnittää klipsulla avaimiin tai reppuun.

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Tylypahkaan saavuttuaan Harry ja muut uudet oppilaat lajitellaan neljään eri ryhmään. Hattu valikoi oppilaita tupien alkuperäisten perustajien päättämien kriteerien sekä oppilaiden luonteenpiirteiden avulla joko Rohelikkoon, Koripinkynteen, Puuskupuhiin tai Luihuiseen. Harry päätyy Rohelikkoon - mutta mihin sinä päätyisit?

Alunperin Godrick Rohelikolle kuulunutta lajitteluhattua säilytetään Dumbledoren huoneistossa, mutta otetaan esiin aina lukuvuoden alussa. Nyt on sinun vuorosi tulla arvioitavaksi: mihin tupaan joudut - tai pääset? Hattu puhuu elokuvista tuttuja lajittelulauseita satunnaisessa järjestyksessä. Minikokoisen lajitteluhatun voi kiinnittää näppärästi klipsulla avaimenperäksi, avaimiin tai vaikka reppuun. Jännittäviin ja taianomaisiin hetkiin!

Hattu puhuu englantia.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33160014
VäriRuskea
MateriaaliPolyesteri
PesuohjePintapesu kostealla liinalla
ParistotarveParistoa ei pysty vaihtamaan
Ikäsuositus3+
Mitat10 x 10 x 10 cm
Paino0,035 kg
EAN-koodi4895217530428

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>