Facebook Pixel

Smart10 Olympia

32,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Loppu varastosta
+

Smart10-tietopelin Suomi Olympia -painos. Kysymykset koskevat Suomalaista olympiaurheilua kautta aikojen sekä kesä - ja talviolympialaisia. Tällä pelillä kannustetaan Suomalaista urheilua ja päästään kisatunnelmaan kotikatsomoissa kesän 2021 Tokion Olympialaisissa. Pelaajat vastaavat vuorollaan kysymykseen. Jos vastaus on oikein, pelaaja saa vastausmerkin. Mutta kannattaako vastata vai passata – myös taktikoiminen kannattaa. Peli sopii yli 14-vuotiaille. Pelin kesto on n. 20 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2-8 pelaajaa. Kaikki tietovisojen parhaat elementit yhdessä, näppärässä pelissä!

Smart10 Olympia on tietopeli, jossa ei tarvitse odotella pitkään omaa vuoroaan. Jokaiseen kysymykseen on 10 vastausvaihtoehtoa, ja kaikki pääsevät vastaamaan jokaiseen kysymykseen. Jokaisesta oikeasta vastauksesta saa vastausmerkin, ja kierroksen lopulla niistä merkitään jokaiselle pisteet. Jos on epävarma, voi kysymyksen passata ja pitää jo kerätyt vastausmerkit. Kunkin kierroksen pelimerkit ja pisteet voi kuitenkin menettää, jos vastaa väärin – koko pistepotti ei kuitenkaan mene tyhjäksi, vaan edellisten kierrosten pisteet säilyvät. Ensimmäisenä 30 pistettä kerännyt voittaa pelin. Kysymysten aiheena on suomalainen olympiaurheilu kautta aikojen. Huikea peli kaikille urheilijoille ja penkkiurheilijoille. Tervetuloa Olympiakesä 2021!

Kuka pelaa riskillä? Kuka tallettaa vastausmerkit ajoissa? Kuka ahnehtii? Onko passaaminen ja maltti valttia? Kätevästi mukana kulkevaan Smartboxiin mahtuu 200 kysymystä vastauksineen, pistelaskurit ja vastausmerkit, muuta ei tarvita. Peli on näppärän kokoinen: helppo säilyttää ja ottaa mukaan minne tahansa!

Smart10-peliä pelanneiden kommentteja: ’Kiva peli! Hyvä pelilogiikka! Nopea! Tasapuolinen! Etenee sujuvasti, ei junnaa! Mielenkiintoiset teemat ja kysymykset! Pelataan uudelleen! Pelataan vielä! Tiedän mitä annan lahjaksi!’

Peli-iloa kaikille!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861689
Pelaajien määrä2–8
Pelin kesto20 min+
Ikäsuositus14+
Mitat24 x 24 x 6,5 cm
Paino0,69 kg
EAN-koodi6416550616891

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>