0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoAlligaattori

Kuvaus

Hurja alligaattori availee suutaan ja esittelee teräviä hampaitaan. Nyt karkuun! Yksityiskohtainen lelualligaattori sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen safari eläimineen!

Saatavuus: Heti

8,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Hurja ja vaarallinen alligaattori näyttää siltä, kuin liikkuisi eteenpäin ja olisi saalistamassa. Sen pyrstö on hieman mutkalla ja availee suutaan, jonka saa avattua ja suljettua leikissä. Nyt jos koska kannattaa paeta! Alligaattorit ovat hieman pienempiä kuin muut krokotiilileäimet, ja ne erottaa siitä että alligaattorien hampaat ovat suun sisällä. Niillä on leveä ja lyhyt kuono. Ne ovat nopeita uimareita, joita vastaan ei kannata lähteä kisailemaan.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 20,0 x 4,0 x 7,0 cm 77 g
Paino 77 g
Tuotenumero 38716800
EAN-koodi 5031923871687

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: