0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoAppaloosahevonen ori kastanja

Kuvaus

Valkoinen appaloosahevonen täplikäs. Sillä on tummat jalat, turpa ja häntä , ja se näyttää astelevan eteenpäin. Onkohan se matkalla maastoon nauttimaan laukkaamisesta vai niitylle laiduntamaan? Yksityiskohtainen leluhevonen sopii moniin leikkeihin ja viehättää heppahulluja sekä eläinrakkaita lapsia. Luo lastenhuoneeseen oma talli tai kokonainen maatila eläimineen!

Saatavuus: Loppu varastosta

8,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Vaalea appaloosahevonen näyttää aivan Peppi Pitkätossun hevoselta. Sillä on valkoinen karva ja siinä on tummia täpliä. Vain Herra Tossavainen ja Peppi puuttuu! Appaloosahevoset ovat hyväluonteisia, kestäviä ja sinnikkäitä ratsuhevosia. Ne sopivat hyvin perhe- ja harrastushevosiksi.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 13,5 x 10,5 x 4,5 cm 115 g
Paino 115 g
Tuotenumero 38710800
EAN-koodi 5031923871083

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: