Facebook Pixel

Arabialainen ori musta

8,95 €

Toimituskulut alk. 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Mustanruskealla arabialaisorilla on vaalea laikku silmien välissä, ja se on tumman ja kauniinnäköinen. Ori näyttää siltä kuin olisi parhaillaan lähdössä juoksuun. Yksityiskohtainen leluhevonen sopii moniin leikkeihin ja viehättää heppahulluja sekä eläinrakkaita lapsia. Luo lastenhuoneeseen oma talli tai kokonainen maatila eläimineen!

Tumma uljas arabialaisori seisoo paikoillaan. Sen toinen etukavio on taipunut hieman, ja näyttää siltä kuin se olisi valmis lähtemään täyteen laukkaan. Arabianhevonen on täysiverinen hevosrotu, jota pidetään maailman kauneimpana. Sillä on pitkä ja kaartuva kaula, ilmeikkäät silmät sekä hienot, ohuet jouhet.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero38706900
MateriaaliFtalaatiton PVC-muovi
Mitat12,5 x 12,0 x 4,0 cm 147 g
Paino0,147 kg
EAN-koodi5031923870697
  • Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää!
  • Toimitus noutopisteeseen alk. 2,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
  • Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa!
Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>