0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Dinosaurus-maisemaleikkireppu Mojo Dinosaurus-maisemaleikkireppu
  • Mojo Dinosaurus-maisemaleikkireppu Mojo Dinosaurus-maisemaleikkireppu
  • Mojo Dinosaurus-maisemaleikkireppu Mojo Dinosaurus-maisemaleikkireppu
  • Mojo Dinosaurus-maisemaleikkireppu Mojo Dinosaurus-maisemaleikkireppu

MojoDinosaurus-maisemaleikkireppu

Kuvaus

Vihreä kätevä reppu, jossa voi säilyttää ja kuljettaa dinosauruksia ja leikkiä niillä missä vain repun eteen avautuvassa maisemassa. Repun mukana tulee 8 dinosaurusta: T-Rex, Brachiosaurus, Velociraptor, Tylosaurus, Mini Stegosaurus, Mini Parasaurolophus, Mini Triceratops ja Mini Velociraptor. Kätevä ja monipuolinen kokonaisuus!

Saatavuus: Heti

54,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa! Toimitusaikamme ovat tällä hetkellä hieman normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Kätevä reppu, josta aukeaa eläinhahmoihin sopiva maisema leikkiä varten. Aseta vain reppu lattialle, avaa sen etuosa ja ota dinosaurukset tai muut eläinfiguurit esille: leikki on valmis. Repun avulla lelut ja koko leikki kulkee kätevästi kotiin, kerhoon, kyläpaikkaan tai vaikka pienelle lomalle. Reppu on väritykseltään vihreä, ja siinä on päällä tukeva kantokahva. Repussa on vihreä vetoketju, ja sen sisäosa on tilava. Repun kantohihnat ovat tukevat ja pehmustetut, ja niiden pituutta saa säädeltyä. Mahtava lahjaidea!

Dinosaurus-seikkailurepusta aukeaa huikea esihistoriallinen maisema, jossa taustalla purkautuu tulivuori, taivaalla lentelee hurjia lintuja, maassa on dinosauruksen pesä munineen sekä siihen on painunut suuren dinosauruksen jalanjälkiä. Repun mukana tulee kahdeksan hurjaa dinosaurusta, joilla saa aikaan mielenkiintoisen leikin.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Taianomaiset lohikäärmeet ja yksisarviset viehättävät kovasti, ja löytävät tiensä leikkeihin tuovan niihin satumaisen tunnelman: leikkiessä kaikki on mahdollista! Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Repun avulla leikin aloittaminen, siirtäminen ja jatkaminen on helpompaa kuin koskaan. Reppuun on myös kiva kerätä sinne kuuluvat dinosaurukset. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Mitat 32 x 33 x 12 cm 700 g
Paino 700 g
Varoitukset Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille
Tuotenumero 38770300
EAN-koodi 5031923877030