Facebook Pixel

Eurooppalainen hirvi

8,95 €

Toimituskulut alk. 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Suurisarvinen ja kookas hirvi seisoo paikoillaan, sarvet kuin kruununa päässään. Se katselee ympärilleen rauhallisen valppaana, ja nauttii samalla metsän rauhasta. Ylväs uros on metsän valtias, ja se tietää sen. Hirven korkeus on 10,5 cm. Yksityiskohtaisesti valmistettu hieno leluhirvi sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläinleikki metsän asukkaista!

Hirvisonni on kookas ja pienihäntäinen, vaikuttava metsän valtias. Hirviuroksilla on suuret, vaikuttavat sarvet. Hirvet liikkuvat eniten aamu- ja iltahämärässä, ja syövät kasveja.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja seuraavaksi eläinlelujen kanssa leikitään jo pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää erilaisiin Barbie-, dinosaurus- ja seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero38702300
MateriaaliFtalaatiton PVC-muovi
Mitat12,0 x 10,5 x 7,5 cm 100 g
Paino0,1 kg
EAN-koodi5031923870239
  • Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää!
  • Toimitus noutopisteeseen alk. 2,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
  • Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa!
Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>