0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Fantasia-maisemaleikkireppu Mojo Fantasia-maisemaleikkireppu
  • Mojo Fantasia-maisemaleikkireppu Mojo Fantasia-maisemaleikkireppu
  • Mojo Fantasia-maisemaleikkireppu Mojo Fantasia-maisemaleikkireppu
  • Mojo Fantasia-maisemaleikkireppu Mojo Fantasia-maisemaleikkireppu
  • Mojo Fantasia-maisemaleikkireppu Mojo Fantasia-maisemaleikkireppu

MojoFantasia-maisemaleikkireppu

Kuvaus

Pinkki kätevä reppu, jossa voi säilyttää ja kuljettaa fantasiaeläimiä ja leikkiä niillä missä vain repun eteen avautuvassa maisemassa. Repun mukana tulee neljä erilaista eläintä: yksisarvinen, vauvayksisarvinen, pegasos ja vauvapegasos. Kätevä ja monipuolinen kokonaisuus!

Saatavuus: Heti

54,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Kätevä reppu, josta aukeaa sadunhohtoisille eläinhahmoille sopiva maisema leikkiä varten. Aseta vain reppu lattialle, avaa sen etuosa ja ota yksisarviset, Pegasos tai muut eläinfiguurit esille: leikki on valmis. Repun avulla lelut ja koko leikki kulkee kätevästi kotiin, kerhoon, kyläpaikkaan tai vaikka pienelle lomalle. Reppu on väritykseltään pinkki, ja siinä on päällä tukeva kantokahva. Repussa on pinkki vetoketju, ja sen sisäosa on tilava. Repun vaaleansiniset kantohihnat ovat tukevat ja pehmustetut, ja niiden pituutta saa säädeltyä. Mahtava lahjaidea!

Fantasia-seikkailurepusta aukeaa huikea maisema, jossa taustalla siintää korkeat vuoret sinistä taivasta vasten. Vuoriston alarinteet ovat rehevän vihreät, ja niityn edessä on kirkasvetinen suuri järvi. Taivaalla kaareutuu suuri kaunis sateenkaari. Repun mukana tulee neljä fantasiaeläintä, joilla saa aikaan mielenkiintoisen leikin.

Yksisarviset ovat taruolentoja, joista on kerrottu satuja, tarinoita, loruja ja ne esiintyvät erilaisessa taiteessa kautta aikojen. Ne on kuvattu usein siroiksi, valkoisiksi tai vaaleanpunaisiksi hevosiksi, joilla on sarvi keskellä otsaa. Niiden kerrotaan usein säteilevän rauhaa ja viisautta, ja niiden silmien olevan syvänsiniset ja täynnä tähtiä. Se on rauhallinen ja kiltti, mutta myös hyvin urhea. Yksisarvisista kertovat sadut ja tarinat elävät myös uusissa lastenelokuvissa ja sarjoissa, ja ne ovatkin ihastuttavia ja mukaansatempaavia, joissa hyvyys voittaa pahuuden. Pegasos puolestaan on siivekäs hevonen, joka on kreikkalaisen mytologian runoratsu, jonka kerrotaan luoneen maahan lähteen vain maata kaviollaan kopauttamalla. Tarujen mukaan Zeus on asettanut Pegasoksen taivaalle Pegasus-tähdistöksi sen jälkeen, kun se kuoli.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Taianomaiset lohikäärmeet, yksisarviset ja muut mytologian hahmot viehättävät kovasti, ja löytävät tiensä erilaisiin leikkeihin tuoden niihin satumaisen tunnelman: leikkiessä kaikki on mahdollista! Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Repun avulla leikin aloittaminen, siirtäminen ja jatkaminen on helpompaa kuin koskaan. Reppuun on myös kiva kerätä sinne kuuluvat eläimet. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 3+
Mitat 32 x 35 x 6 cm 1 kg
Paino 1000 g
Varoitukset Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille
Tuotenumero 38770700
EAN-koodi 5031923877078