Facebook Pixel

Ilves

6,95 €

Toimituskulut alk. 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Vaaleaturkkinen pilkullinen tupsukorva, keltasilmäinen Ilves astelee verkalleen eteenpäin. Sen korvat ja häntä ovat pystyssä, ja keltaiset silmät katsovat tarkkaavaisina eteenpäin. Ilves taitaa vaania saalistaan: näyttää siltä kuin se valmistuisi loikkaamaan. Ilveksen korkeus on n. 4 cm. Yksityiskohtainen pieni leluilves sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläintarhaleikki metsän eläimistä!

Ilveksellä on pilkullinen turkki ja tupsukorvat. Se on levinnyt pitkälle, Länsi-Euroopasta Aasiaan asti.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja seuraavaksi eläinlelujen kanssa leikitään jo pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää erilaisiin Barbie-, dinosaurus- ja seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero38706400
MateriaaliFtalaatiton PVC-muovi
Mitat9 x 4 x 2 cm 23 g
Paino0,023 kg
EAN-koodi5031923870642
  • Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää!
  • Toimitus noutopisteeseen alk. 2,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
  • Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa!
Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>