0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoIstuva jänis

Kuvaus

Pieni suloinen pupu istuu korvat höröllään ja tarkkailee ympäristöään. Yksityiskohtaisesti valmistettu pieni ruskeavalkoinen jänis sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Luo oma metsä- tai maatilaleikki!

Saatavuus: Loppu varastosta

5,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

…Pupulla on pitkät korvat, pitkät korvat on… Pieni pitkäkorvainen jänis höristelee korviaan ja katselee ympärilleen. Sillä on pieni hännäntupsu sekä vaaleanpunainen nenänpää, ja pupunen näyttääkin kovin suloiselta. Kanit ovat pieniä nisäkkäitä, joita löytyy lähes ympäri maailman.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 4,0 x 4,5 x 2,0 cm 14 g
Paino 14 g
Tuotenumero 38703000
EAN-koodi 5031923870307

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: