0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Istuva kissa musta Mojo Istuva kissa musta
  • Mojo Istuva kissa musta Mojo Istuva kissa musta
  • Mojo Istuva kissa musta Mojo Istuva kissa musta

MojoIstuva kissa musta

Kuvaus

Kaunis kokomusta kissa istuu hievahtamatta paikoillaan ja katselee alaviistoon. Onkohan se nähnyt hiiren, ja aikoo ponkaista sen perään? Yksityiskohtainen kissa sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita ihmisiä. Anna lahjaksi kissaihmiselle tai luo lastenhuoneeseen kokonainen maatila eläimineen!

Saatavuus: Loppu varastosta

5,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

…Jospas minä kissan saisin, kyllä sitä rakastaisin, paijailisin sitä aina, arkena ja sunnuntaina… Kissat ovat pehmeitä, ihania ja jo lastenlauluissakin niistä laul etaan rakastavasti. Nyt mustaturkkinen kissa istuu aivan paikoillaan, katse tarkkana. Onkohan se nähnyt hiiren, aikooko leikkiä lankakerällä vai asettua auringonpaisteeseen paistattelemaan päivää?

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin.  Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 4,5 x 3 x 4 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 38737200
EAN-koodi 5031923873728