Facebook Pixel

Istuva kissa mustavalkoinen

5,95 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Musta kissa, jonka tassut, kuononpää ja vatsa ovat valkoiset, istuu rauhallisena paikoillaan. Se katselee tyynesti eteenpäin. Odottaakohan se ruokaa? Yksityiskohtainen kissa sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita ihmisiä. Anna lahjaksi kissaihmiselle tai luo lastenhuoneeseen kokonainen maatila eläimineen!

…Jospas minä kissan saisin, kyllä sitä rakastaisin, paijailisin sitä aina, arkena ja sunnuntaina… Kissat ovat pehmeitä, ihania ja jo lastenlauluissakin niistä lauletaan rakastavasti. Nyt mustaturkkinen kissa istuu hiljaa paikoillaan. Se näyttää ihan siltä, että se odottaa herkkuja. Oi tätä kissanelämää!

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin.  Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero38737100
MateriaaliFtalaatiton PVC-muovi
Mitat4,5 x 3 x 4 cm
Paino0,015 kg
EAN-koodi5031923873711

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>