0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Jättiläiskilpikonna Mojo Jättiläiskilpikonna
  • Mojo Jättiläiskilpikonna Mojo Jättiläiskilpikonna

MojoJättiläiskilpikonna

Kuvaus

Suuri jättiläiskilpikonna näyttää siltä, kuin se askeltaisi hiljalleen eteenpäin. Sen pää on pystyssä, ja se katselee tutkivasti ympärilleen. Yksityiskohtaisesti valmistettu lelukilpikonna sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläintarha!

Saatavuus: Heti

7,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Jättiläiskilpikonnalla on suuri, ruskean eri sävyin ja kuvioin koristeltu kilpi. Se taitaa olla matkalla jonnekin: hitaasti mutta varmasti. Jättiläiskilpikonnat voivat elää jopa 200-vuotiaiksi ja painaa 250 kg. Niiden kuori on erittäin kova, ja ne liikkuvat hitaasti.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 8,0 x 3,5 x 5,0 cm 48 g
Paino 48 g
Tuotenumero 38725900
EAN-koodi 5031923872592