0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoJättipanda

Kuvaus

Istuva mustavalkoinen panda katselee ympärilleen, ja näyttää ihan siltä kuin se hymyilisi. Yksityiskohtaisesti valmistettu pandakarhu sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Luo oma eläintarha!

Saatavuus: Loppu varastosta

7,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Suurta nallea muistuttava isopanda elää Kiinassa. Se on monen lastenelokuvan tähtihahmo, niin suloinen ja suuri. Pandalla on mustavalkoinen tiheä turkki, ja se syö bambua. Pandat asuvat kiinassa, ja ne ovat leppoisa: ne käyttävät suurimman osan päivästä lepäilyyn, syömiseen ja ruuan etsimiseen. Nyt lelupanda istuskelee paikoillaan, etutassuihinsa nojaten. Sillä on hyväntuulinen ilme, mahtaakohan se olla menossa päivälevolle?

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Ikäsuositus 3+
Mitat 9,0 x 5,5 x 4,5 cm 88 g
Paino 88 g
Tuotenumero 38717100
EAN-koodi 5031923871717

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: