Facebook Pixel

Joutsen

6,95 €

Toimituskulut alk. 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Suuri ja kaunis kyhmyjoutsen seisoo paikoillaan, valkoiset sulat auringonpaisteessa hohtaen. Odottaakohan hän puolisoaan vai poikasiaan? Joutsenen korkeus on 6,5 cm. Yksityiskohtaisesti valmistettu hieno lelujoutsen sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläinleikki!

Kuka muistaa sadun rumasta ankanpojasta, jossa ankanpojasta kasvaa kaunis joutsen. Joutsenia on aina ihailtu, ja keväisin niiden saapumista odotetaan kovasti. Kyhmyjoutsenen erottaa muista joutsenista siitä, että sillä on punertava nokka, jossa on musta kyhmy.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja seuraavaksi eläinlelujen kanssa leikitään jo pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää erilaisiin Barbie-, dinosaurus- ja seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero38706500
MateriaaliFtalaatiton PVC-muovi
Mitat10,0 x 6,5 x 4,0 cm 62 g
Paino0,062 kg
EAN-koodi5031923870659
  • Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää!
  • Toimitus noutopisteeseen alk. 2,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
  • Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa!
Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>