0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Keihäsantilooppi XL Mojo Keihäsantilooppi XL
  • Mojo Keihäsantilooppi XL Mojo Keihäsantilooppi XL

MojoKeihäsantilooppi XL

Kuvaus

Vaalea keihäsantilooppi on näyttävä näky suurine sarvineen. Nyt se seisoo paikallaan, ympäristöään tarkkaavaisesti katsellen. Yksityiskohtaisesti valmistettu hieno leuluantilooppi sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläinleikki!

Saatavuus: Heti

8,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Suuri, vaaleaturkkinen keihäsantilooppi seisoo rauhallisena paikoillaan. Sillä on suuret sarvet, jotka ovat kuin keihäät sen päässä. Se tarkkailee ympäristöään valppaasti, ja nauttii samalla rauhasta. Keihäsantilooppi on suipot sarvet, jotka saattavat olla jopa 150 cm pitkät. Sen häntä on pitkä ja päättyy karvatupsuun. Ne elävät laumoissa Afrikassa.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin.  Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

 

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 11,3 x 12 x 3 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 38724200
EAN-koodi 5031923872424