0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoKenguru

Kuvaus

Ruskeaturkkinen kenguru seisoo tukevasti takajaloillaan, ja sen pussista kurkistaa pieni kengurunpoikanen. Yksityiskohtaisesti valmistettu lelukenguru poikasensa kanssa sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläintarha!

Saatavuus: Heti

7,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

…Katso kenguru loikkaa, mies on löytänyt sen… Monet muistavat lapsuudestaan tämän laulun, jota rallateltiin leikkien lomassa. Nyt kenguru on löytänyt tiensä myös lelueläimiin: tämä ruskea kenguruemo seisoo paikoillaan ja tarkkailee ympäristöään. Sen pussissa on pieni poikanen, joka kurkistelee maailmaa uteliaana. Kengurut ovat todella nopeita, ja niiden suuri häntä toimii tasapainottajana. Kenguruilla on pienet etukäpälät, pieni pää ja suuret korvat.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 13,0 x 9,0 x 4,0 cm 72 g
Paino 72 g
Tuotenumero 38702200
EAN-koodi 5031923870222

Martinex suosittelee: