0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Kirahvi Mojo Kirahvi
  • Mojo Kirahvi Mojo Kirahvi
  • Mojo Kirahvi Mojo Kirahvi
  • Mojo Kirahvi Mojo Kirahvi
  • Mojo Kirahvi Mojo Kirahvi

MojoKirahvi

Kuvaus

Suuri kirahvi vasa seisoo pitkillä jaloillaan. Se kurkottaa pitkää kaulaansa ja katsoo lempeästi ympärilleen: etsiiköhän se poikastaan vai laumaansa? Yksityiskohtaisesti valmistettu hieno lelukirahvi sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläintarha viidakon eläimistä!

Saatavuus: Heti

8,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Pitkäkaulainen kirahvi seisoo paikoillaan, suuret silmät ympäristöään tarkkaillen. Sen pitkä kaula on ojentunut ja se katselee lempeästi ympäristöään. Kirahvit ovat hieman säikkyjä, ja lähtevät helposti juoksemaan karkuun. Madagascar-elokuvan Melman-kirahvi onkin erityisen pelokas, ja hänellä on monta erilaista fobiaa. Kirahveilla on laikukas turkki, suuret silmät joissa on pitkät ripset sekä värikäs kieli, joka on juuresta vaaleanpunainen ja tummuu kärkeä kohden joko mustaksi tai tumman siniseksi.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 15 x 13,5 x 3,5 cm 98 g
Paino 98 g
Tuotenumero 38700600
EAN-koodi 5031923870062

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: