0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoKlovnikala

Kuvaus

Suloinen oranssivalkoinen klovnikala, joka näyttää hymyilevän. Yksityiskohtaisesti valmistettu hieno lelukala sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläinleikki!

Saatavuus: Heti

6,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Nemoa etsimässä –elokuva teki klovnikalasta, eli vuokkokalasta tunnetun sekä lasten että heidän vanhempiensa keskuudessa. Klovnikala on oranssivalkoinen, ja sen piirteitä korostaa mustat rajaukset. Klovnikala on pyöreämuotoinen, yksi akvaarioiden suosikki.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 8,0 x 4,5 x 2,5 cm 24 g
Paino 24 g
Tuotenumero 38709000
EAN-koodi 5031923870901

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: