0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Korallikäärme M Mojo Korallikäärme M
  • Mojo Korallikäärme M Mojo Korallikäärme M

MojoKorallikäärme M

Kuvaus

Värikäs, pelottavan näkköinen korallikäärme luikertelee eteenpäin ja on nostanut päänsä koholleen. Mitäköhän se on tekemässä? Yksityiskohtaisesti valmistettu hieno lelukäärme sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläinleikki!

Saatavuus: Heti

6,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Korallikäärme on noussut pystyyn ja näyttää uhkaavalta. Jo sen väritys pelottaa:  punainen, valkoinen ja musta yhdistelmä kertoo myrkyllisyydestä. Tähän luikertelijaan ei haluaisi törmätä. Korallikäärmeet ovat myrkkytarhakäärmeitä, ja niiden väritys on räikeä varoitusväri. Sen pää ei erotu muusta ruumiista juuri lainkaan. Ne liikkuvat usein öisin tai hämärässä, ja saalistavat ravinnokseen muunmuassa pieniä liskoja.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin.  Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

 

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 3,5 x 2 x 11 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 38725100
EAN-koodi 5031923872516