Facebook Pixel

Kukonpoika

5,95 €

Toimituskulut alk. 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

…Kukkokiekuu!... Näin komeasti kajauttaa punahelttainen kukko aamunkoitteessa, ja herättää koko maatilan väen. Emäntä ja isäntä ryhtyvät aamutoimiin ja muut eläimet alkavat odottaa päivän toimia. Kukko katselee pyrstösulat pörhöllään ympärillään näkyvää tohinaa, ja odottaa että sekin saisi jyviä. Kukon leveys on 6 cm ja korkeus 6 cm. Yksityiskohtaisesti valmistettu pieni lelukukko sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Luo lastenhuoneeseen oma maataloleikki tai kerää kokonainen eläintarha!

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja seuraavaksi eläinlelujen kanssa leikitään jo pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää erilaisiin Barbie-, dinosaurus- ja seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero38705100
MateriaaliFtalaatiton PVC-muovi
Mitat2,5 x 6 x 6 cm 20 g
Paino0,02 kg
EAN-koodi5031923870512
  • Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää!
  • Toimitus noutopisteeseen alk. 2,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
  • Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa!
Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>