0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoLeopardi

Kuvaus

Suuri täplikäs leopardi astelee rauhallisesti eteenpäin. Vaaniikohan se saalista vai vahtiiko se omaa perhettään? Yksityiskohtaisesti valmistettu leluleopardi sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläintarha!

Saatavuus: Loppu varastosta

7,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Täplikäs vaalea pantteri on painautunut hieman matalammaksi, ja liikkuu äänettömästi eteenpäin. Sen keltaiset silmät tarkkailevat ympäristöä. Mitäköhän se metsästää – vai onko leikkisällä tuulella? Leopardit ovat täynnä mustia, ruusukkeisia täpliä. Se on vahva, ja sillä on hyvä yönäkö.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 14,0 x 5,5 x 3,0 cm 50 g
Paino 50 g
Tuotenumero 38701800
EAN-koodi 5031923870185

Martinex suosittelee: