0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Makaava kissa valkoinen Mojo Makaava kissa valkoinen
  • Mojo Makaava kissa valkoinen Mojo Makaava kissa valkoinen
  • Mojo Makaava kissa valkoinen Mojo Makaava kissa valkoinen

MojoMakaava kissa valkoinen

Kuvaus

Kaunis kokovalkoinen kissa makaa rennon näköisenä lattialla. Sen hännänpää on kuitenkin hieman kohollaan ja se katsoo tarkasti eteenpäin. Mitäköhän se katsoo noin tarkkaavaisesti? Yksityiskohtainen kissa sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita ihmisiä. Anna lahjaksi kissaihmiselle tai luo lastenhuoneeseen kokonainen maatila eläimineen!

Saatavuus: Loppu varastosta

5,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

…Jospas minä kissan saisin, kyllä sitä rakastaisin, paijailisin sitä aina, arkena ja sunnuntaina… Kissat ovat pehmeitä, ihania ja jo lastenlauluissakin niistä lauletaan rakastavasti. Nyt valkoturkkinen ihastuttava kissa on asettunut paistattelemaan päivää leppoisan näköisesti. Sen asennosta kuitenkin näkee, että se havainnoi silti tarkkaavaisena ympäristöään. Mitäköhän se katsoo?

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin.  Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

 

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 7 x 4 x 3,5 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 38736800
EAN-koodi 5031923873681