Facebook Pixel

Makaava kissa valkoinen

5,95 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Kaunis kokovalkoinen kissa makaa rennon näköisenä lattialla. Sen hännänpää on kuitenkin hieman kohollaan ja se katsoo tarkasti eteenpäin. Mitäköhän se katsoo noin tarkkaavaisesti? Yksityiskohtainen kissa sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita ihmisiä. Anna lahjaksi kissaihmiselle tai luo lastenhuoneeseen kokonainen maatila eläimineen!

…Jospas minä kissan saisin, kyllä sitä rakastaisin, paijailisin sitä aina, arkena ja sunnuntaina… Kissat ovat pehmeitä, ihania ja jo lastenlauluissakin niistä lauletaan rakastavasti. Nyt valkoturkkinen ihastuttava kissa on asettunut paistattelemaan päivää leppoisan näköisesti. Sen asennosta kuitenkin näkee, että se havainnoi silti tarkkaavaisena ympäristöään. Mitäköhän se katsoo?

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin.  Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero38736800
MateriaaliFtalaatiton PVC-muovi
Mitat7 x 4 x 3,5 cm
Paino0,015 kg
EAN-koodi5031923873681

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>