0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoMerilohikäärme deluxe I

Kuvaus

Sininen lohikäärme seisoo paikoillaan suurena ja vaikuttavana. Sen läpikuultavat vaaleat siivet hohtavat, ja hampaat näkyvät selvästi. Aukooko se suutaan? Yksityiskohtainen lelulohikäärme sopii moniin leikkeihin ja viehättää sadunhohtoisuudellaan eri-ikäisiä lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen satumaailma!

Saatavuus: Loppu varastosta

16,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Sinisävyinen merilohikäärme on seisahtanut paikoilleen ja ojentanut pyrstönsä suoraksi. Sen vatsa on keltainen ja se on avannut läpikuultavat suuret siipensä kuin olisi valmis lähtemään lentoon. Onkohan se kesytetty ja ritarin uskollinen kaveri vai pitäisikö nyt sännätä karkuun?

Lohikäärmeet olivat usein liskomaisia taruolentoja, joista on kerrottu satuja, loruja ja ne esiintyvät erilaisessa taiteessa kautta aikojen. Ne on kuvattu usein suomuisina ja siivekkäinä olentoina, jotka syöksevät myös tulta. Lohikäärmeet valloittavat myös uusissa elokuvissa ja lastensarjoissa sekä ohjelmissa, ja eikä niiden suosio ja niiden ympärillä oleva mystinen ilmapiiri katoa ollenkaan.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Taianomaiset lohikäärmeet ja yksisarviset viehättävät kovasti, ja löytävät tiensä leikkeihin tuovan niihin satumaisen tunnelman: leikkiessä kaikki on mahdollista! Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 25,0 x 12,0 x 8 cm 124 g
Paino 124 g
Tuotenumero 38725200
EAN-koodi 5031923872523