0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoMetsästävä T-Rex deluxe

Kuvaus

Punaruskea, hurja ja pelottava T-Rex –dinosaurus on pysähtynyt paikoilleen ja avannut suunsa esitellen samalla teräviä hampaitaan. Se taitaa karjua ja olla valmis hyökkäämään. Nyt jos koska kannattaa paeta! Yksityiskohtaisesti valmistettu leludinosaurus sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Luo lastenhuoneeseen oma historiallinen dinosaurusleikki tai kokonainen dinosauruspuisto!

Saatavuus: Loppu varastosta

22,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Suuri T-rex tietää olevansa tyrannoliskojen kuningas. Se on hurja ja pelottava, ja nyt se näyttää teräviä hampaitaan: se on avannut suunsa suureksi, näyttää karjuvan ja olevan valmiina taisteluun. Mitäköhän se yrittää saalistaa? Tyrannosaurus Rex liikkui voimakkailla takajaloillaan, ja sillä oli pienet eturaajat. Sen suuri pää ja pitkä häntä ovat myös oivia tuntomerkkejä.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 25,0 x 11,0 x 11,5 cm 291 g
Paino 291 g
Tuotenumero 38727300
EAN-koodi 5031923872738

Yhteensopivia tuotteita: