0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoMiekkavalas uros

Kuvaus

Mustavalkoinen suuri miekkavalas uiskentelee leppoisasti eteenpäin. Onkohan se etsimässä ruokaa vai uimassa perheensä luo? Yksityiskohtainen leluvalas sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläintarha vesieläimineen!

Saatavuus: Heti

12,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Mustalla miekkavalaalla on valkeita laikkuja sekä valkoinen pyrstön alaosa. Sen selkäevä on näyttävä, ja se muistuttaakin pelottavasti haita. Miekkavalaat elävät perheissä, ja nyt näyttäisikin että valas on uimassa perheensä luo. Miekkavalaat on luokiteltu maailman nopeimmiksi merinisäkkäiksi, ja ne pystyvät olemaan sukelluksissa jopa 15-20 minuuttia.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 21,0 x 8,0 x 8,0 cm 160 g
Paino 160 g
Tuotenumero 38711400
EAN-koodi 5031923871144

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: