0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoMustekala

Kuvaus

Oranssilla mustekalalla on kahdeksan lonkeroa, joiden imukupit erottuvat selvästi. Nyt se on paikoillaan, mutta sen lonkerot näyttävät liikkuvan hiljalleen. Etsiiköhän se syötävää? Yksityiskohtainen lelumustekala sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläintarha vesieläimineen!

Saatavuus: Heti

12,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Mustekala, tuo merten kauhu katselee ulkonevilla silmillään ympärilleen. Sen kahdeksan lonkeroa liikkuva hiljalleen, ja niiden imukupit näkyvät yksityiskohtaisesti. Aikookohan se suihkuttaa mustetta?

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 14,0 x 4,5 x 10,0 cm 105 g
Paino 105 g
Tuotenumero 38727500
EAN-koodi 5031923872752

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: