0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Orlovravuri XL Mojo Orlovravuri XL
  • Mojo Orlovravuri XL Mojo Orlovravuri XL

MojoOrlovravuri XL

Kuvaus

Ylväs vaalea orlovravuri seisoo paikoillaan rauhallisen näköisenä. Sen vaalea karva kiiltää, ja sen värissä on sekoitus harmaata joukossa. Yksityiskohtainen leluhevonen sopii moniin leikkeihin ja viehättää heppahulluja sekä eläinrakkaita lapsia. Luo lastenhuoneeseen oma talli tai kokonainen maatila eläimineen!

Saatavuus: Heti

8,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Vaalea täplikäs orlov-hevonen on ihastuttavan näköinen. Se seisoo paikoillaan kuin odottaen jotain. Onkohan ruoka-aika vai pääseekö se laitumelle? Orlovravurit ovat venäläisiä lämminverisiä hevosia, joita käytetään pitkälti ravureina. Ne olivat 1800-luvulla maailman nopeimpia ravihevosia. Rotu on saanut nimensä 1770-luvulla kreivi Orlovin mukaan, joka kehitti koko rodun.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin.  Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 5 x 11,6 x 12,5 cm138 g
Paino 0 g
Tuotenumero 38737800
EAN-koodi 5031923873780