0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoPalettivälskäri

Kuvaus

Suloinen sähkönsininen palettivälskäri, jolla on keltainen pyrstö ja kyljessä musta kuvio. Yksityiskohtaisesti valmistettu hieno lelukala sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläinleikki!

Saatavuus: Heti

6,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Nemoa etsimässä sekä Doria etsimässä –elokuvat tekivät sinisestä kalasta, eli palettivälskäristä tunnetun sekä sekä lasten että heidän vanhempiensa keskuudessa. Palettivälskäri on kirkkaansininen, ja sen kyljessä on musta kuvio. Sen pyrstö puolestaan on keltainen. Palettivälskäri elää luonnossa suurissa parvissa, mutta akvaariossa niitä on hyvä pitää yksittäin. Se on nopea uimari, ja nuorena hieman arka ja piileskelevä. Akvaarioiden väripilkku!

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 9,0 x 1,0 x 4,5 cm 20 g
Paino 20 g
Tuotenumero 38726900
EAN-koodi 5031923872691

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: