0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Poro XL Mojo Poro XL
  • Mojo Poro XL Mojo Poro XL

MojoPoro XL

Kuvaus

Ihastuttava, suurisarvinen poro kulkee verkkaisesti eteenpäin. Mahtaakohan sen lauma seurata perässä? Yksityiskohtaisesti valmistettu hieno leluporo sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläinleikki metsän asukkaista!

Saatavuus: Heti

8,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Suuri vaaleaturkkinen poro kulkee rauhallisesti eteenpäin. Sen suuret sarvet ovat näyttävän näköiset, ja se taitaa olla itseoikeutetusti porotokkansa valtias. Onkohan se kuljeskelemassa itsekseen vai seuraako lauma perässä? Porot elävät suurissa laumoissa, ja ne syövät erilaisia kasveja vuodenajoista riippuen.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin.  Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

 

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 6 x 13 x 12,5 cm
Paino 95 g
Tuotenumero 38718600
EAN-koodi 5031923871861