0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Poron vasa M Mojo Poron vasa M
  • Mojo Poron vasa M Mojo Poron vasa M

MojoPoron vasa M

Kuvaus

Suloinen, pieni poron vasa kulkee rauhallisesti eteenpäin. Mahtaakohan se seurata emäänsä vai kulkeeko lauman mukana? Yksityiskohtaisesti valmistettu hieno leluporo sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläinleikki metsän asukkaista!

Saatavuus: Heti

6,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Pieni, suloisen vaaleaturkkinen poro kulkee rauhallisesti eteenpäin. Onkohan se lähtenyt omille teilleen, etsiikö leikkikavereita vai seuraako seuraako se äitiään tai koko laumaa? Porot elävät suurissa laumoissa, ja ne syövät erilaisia kasveja vuodenajoista riippuen.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin.  Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

 

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 2 x 5,7 x 7 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 38718800
EAN-koodi 5031923871885