0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Punapolvitarantula M Mojo Punapolvitarantula M
  • Mojo Punapolvitarantula M Mojo Punapolvitarantula M

MojoPunapolvitarantula M

Kuvaus

Suuri, pullea ja kammottavan näköinen punapolvitarantula liikkuu eteenpäin. Toivottavasti se on vain tutkimusmatkalla! Yksityiskohtaisesti valmistettu hieno lelutarantula sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen erilaisista eläimistä!

Saatavuus: Heti

6,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Vaarallisen näköinen punapolvitarantula liikkuu eteenpäin. Onkohan se saalistamassa vai hyökkäämässä? Punapolvitarantulat asuvat Meksikon vuorilla. Sen tunnistaa parhaiten karvaisesta vartalosta ja jalkojen punaisista nauhamaisista kuvioista.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin.  Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

 

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 7,2 x 2 x 6,8 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 38721300
EAN-koodi 5031923872134