0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoRyhäväalas deluxe I

Kuvaus

Suuri valtavan kokoinen ryhävalas on uimassa, ja etenee rauhallisesti. On kaunis päivä uintiretkelle! Yksityiskohtainen leluvalas sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläintarha vesieläimineen!

Saatavuus: Heti

16,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Tummasävyinen ryhävalas on lähtenyt ruokavaellukselle, ja tekee matkaa rauhallisesti. Onkohan muita ryhävalaita lähtenyt samaan suuntaan? Ryhävalaat ovat tummasävyisiä ja niillä on pitkät kylkievät sekä merirokkoa ja poimuja kuonossa sekä vatsassa. Ne laulavat kauniisti, ja niiden ääntelyä sekä sen tarkoitusta on jopa äänitetty ja soitettu radioasemilla.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 25,5 x 4,5 x 12,0 cm 225 g
Paino 225 g
Tuotenumero 38711900
EAN-koodi 5031923871199

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: