0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Shiba Inu musta M Mojo Shiba Inu musta M
  • Mojo Shiba Inu musta M Mojo Shiba Inu musta M

MojoShiba Inu musta M

Kuvaus

Tumma shiba inu seisoo tarkkaavaisena paikoillaan. Vahtiikohan se kotia, suojeleeko hän pentujaan tai emäntäänsä vai haluaisiko se lähteä ulkoilemaan? Yksityiskohtainen lelukoira sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Anna lahjaksi koiraihmiselle tai luo lastenhuoneeseen kokonainen maatila eläimineen!

Saatavuus: Heti

6,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

WuhWuh, haukahtelee veikeän näköinen shiba inu. Se on seisahtunut katselemaan ympärilleen. Sillä on tumma turkki, ja sen kuono ja takataskut ovat vaaleat. Mitäköhän se miettii? Haluaisiko se herkkupalan, vahtiiko laumaansa vai tekisikö sen mieli lähteä lenkille?  Shiba Inu kuuluu pystykorvaisiin koirarotuihin. Se on pieni ja ketterä, joka selviytyy mainiosti jopa vuoristoisillakin seuduilla..

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin.  Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

 

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 2 x 6,5 x 6,5 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 38736300
EAN-koodi 5031923873636