0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoTeräslohikäärme deluxe I

Kuvaus

Punertavasiipinen, vihreäsuomuinen lohikäärme seisoo paikoillaan uljaan mutta uhkaavan näköisenä. Sillä on vaaleat sarvet ja pitkä häntä. Onkohan se hyvien vai pahojen puolella? Yksityiskohtainen lelulohikäärme sopii moniin leikkeihin ja viehättää sadunhohtoisuudellaan eri-ikäisiä lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen satumaailma!

Saatavuus: Loppu varastosta

16,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Tummasävyinen teräslohikäärme on seisahtanut paikoilleen ja ojentaa toista etujalkaansa. Sen hurjat siivet ovat kohollaan ja se on pelottavan näköinen: onkohan se lennähtämässä taisteluun?

Lohikäärmeet olivat usein liskomaisia taruolentoja, joista on kerrottu satuja, loruja ja ne esiintyvät erilaisessa taiteessa kautta aikojen. Ne on kuvattu usein suomuisina ja siivekkäinä olentoina, jotka syöksevät myös tulta. Lohikäärmeet valloittavat myös uusissa elokuvissa ja lastensarjoissa sekä ohjelmissa, ja eikä niiden suosio ja niiden ympärillä oleva mystinen ilmapiiri katoa ollenkaan.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Taianomaiset lohikäärmeet ja yksisarviset viehättävät kovasti, ja löytävät tiensä leikkeihin tuovan niihin satumaisen tunnelman: leikkiessä kaikki on mahdollista! Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 13,5 x 14 x 15 cm 140 g
Paino 140 g
Tuotenumero 38721500
EAN-koodi 5031923872158

Martinex suosittelee: