0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Triceratops XXL Mojo Triceratops XXL
  • Mojo Triceratops XXL Mojo Triceratops XXL

MojoTriceratops XXL

Kuvaus

Suuri ruskea triceratops-hirmulisko astelee pelottavan näköisenä eteenpäin. Sitä kuitenkaan ei tarvitse pelätä, sillä se etsii joko laumaansa tai sitten jotain kasviksia syötäväksi. Yksityiskohtaisesti valmistettu leludinosaurus sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Luo lastenhuoneeseen oma historiallinen dinosaurusleikki tai kokonainen dinosauruspuisto!

Saatavuus: Loppu varastosta

12,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
/

Yksityiskohdat

Triceratops näyttää pelottavalta, mutta jos sitä katsoo tarkemmin, se ei taida haluta saalistaa mitään elävää. Triceratopsit olivat kasvissyöjiä, jotka asuivat laumoissa. Sen ulkomuoto oli hurja: pitkä häntä, vahva kauluri ja kolme pitkää sarvea.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin.  Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 21 x 8 x 9 cm
Paino 195 g
Tuotenumero 38736400
EAN-koodi 5031923873643