0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Tropeognathus L Mojo Tropeognathus L
  • Mojo Tropeognathus L Mojo Tropeognathus L

MojoTropeognathus L

Kuvaus

Suuri keltasiipinen tropeognathus on pelottavan näköinen lentolisko. Se on lentää siivet levällään ja hampaat paljastettuina: mahtaakohan se olla saalistamassa. Yksityiskohtaisesti valmistettu lelulentolisko sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Luo lastenhuoneeseen oma historiallinen dinosaurusleikki tai kokonainen dinosauruspuisto!

Saatavuus: Heti

7,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Tropeognathus on avannut kitansa ja paljastanut neulanterävät hampaansa. Sen keltaiset siivet ovat leittäytyneet suuriksi ja se lentää vauhdilla. Mutta minne? Onko se saalistamassa? Tropeognathus oli lentolisko, ja sen siipien kärkiväli oli jopa 6,5 m. Sen erityisominaisuus oli pitkät leuat ja valtava määrä hampaita kalojen tehokkaaseen käsittelyyn.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin.  Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 15 x 8 x 6,5 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 38737500
EAN-koodi 5031923873759