0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoTulilohikäärme deluxe I

Kuvaus

Tummanpunainen, suurisuomuinen lohikäärme liikkuu matalana ja eteenpäin. Sen hurjat siivet ovat auki ja sen sarvet näkyvät suurina. Onkohan se puolustamassa kotiaan vai hyökkäämässä pahisten kimppuun? Yksityiskohtainen lelulohikäärme sopii moniin leikkeihin ja viehättää sadunhohtoisuudellaan eri-ikäisiä lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen satumaailma!

Saatavuus: Loppu varastosta

16,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa! Toimitusaikamme ovat tällä hetkellä hieman normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Punasävyinen tulilohikäärme on pelottavan näköinen ja näyttää liikuttelevan suutaan sekä liikkuvan hiljalleen vaanien eteenpäin. Sen siivet ovat kohollaan: onkohan se lennähtämässä taisteluun? Aikookohan se kohta syökseä tulta?

Lohikäärmeet olivat usein liskomaisia taruolentoja, joista on kerrottu satuja, loruja ja ne esiintyvät erilaisessa taiteessa kautta aikojen. Ne on kuvattu usein suomuisina ja siivekkäinä olentoina, jotka syöksevät myös tulta. Lohikäärmeet valloittavat myös uusissa elokuvissa ja lastensarjoissa sekä ohjelmissa, ja eikä niiden suosio ja niiden ympärillä oleva mystinen ilmapiiri katoa ollenkaan.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Taianomaiset lohikäärmeet ja yksisarviset viehättävät kovasti, ja löytävät tiensä leikkeihin tuovan niihin satumaisen tunnelman: leikkiessä kaikki on mahdollista! Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 13 x 12 x 22 cm 153 g
Paino 153 g
Tuotenumero 38725300
EAN-koodi 5031923872530

Martinex suosittelee: