0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoVaaleanpunainen yksisarvisen varsa

Kuvaus

Valkoinen vaaleanpunaharjainen yksisarvinen kulkee rauhallisesti eteenpäin. Se on vielä varsa, ja se katselee uteliaana ympärilleen. Sen kullanvärinen sarvi loistaa kauniisti ja se on jo nyt niin valtavan kaunis, taianomainen taruolento! Yksityiskohtaisesti valmistettu leluyksisarvinen sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Luo lastenhuoneeseen oma satumaailma tai anna lahjaksi heppahullulle!

Saatavuus: Loppu varastosta

7,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Valkoinen, uljas yksisarvinen on upea näky. Sen kultainen kierrekuvioinen sarvi loistaa kauniisti ja sen vaaleanpunainen harja ja häntä kimaltelevat upeasti. Se on vielä varsa, ja sen tummat silmät katselevat lapsenomaisesti ympärilleen. Maailma on sille ihmeellinen! Se edustaa kaikkea hyvää ja kaunista, ja onkin mystinen ja taianomainen.

Yksisarviset ovat taruolentoja, joista on kerrottu satuja, tarinoita, loruja ja ne esiintyvät erilaisessa taiteessa kautta aikojen. Ne on kuvattu usein siroiksi, valkoisiksi tai vaaleanpunaisiksi hevosiksi, joilla on sarvi keskellä otsaa. Niiden kerrotaan usein säteilevän rauhaa ja viisautta, ja niiden silmien olevan syvänsiniset ja täynnä tähtiä. Se on rauhallinen ja kiltti, mutta myös hyvin urhea. Yksisarvisista kertovat sadut ja tarinat elävät myös uusissa lastenelokuvissa ja sarjoissa, ja ne ovatkin ihastuttavia ja mukaansatempaavia, joissa hyvyys voittaa pahuuden.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Taianomaiset lohikäärmeet, yksisarviset ja muut mytologian hahmot viehättävät kovasti, ja löytävät tiensä erilaisiin leikkeihin tuoden niihin satumaisen tunnelman: leikkiessä kaikki on mahdollista! Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 10 x 8 x 2 cm 40 g
Paino 40 g
Tuotenumero 38728800
EAN-koodi 5031923872882