0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoValashai deluxe I

Kuvaus

Maailman suurin kala, valashai ui leppoisasti eteenpäin. Se on tummanharmaa, ja siinä on valkoisia pilkkuja. Onkohan se parhaillaan ruokailemassa? Yksityiskohtainen leluhai sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Järjestä lastenhuoneeseen kokonainen eläintarha vesieläimineen!

Saatavuus: Heti

16,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Tumma vaaleapilkullinen hurjaniminen valashai näyttää siltä kuin se olisi ruokailemassa. Sitä ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä se syö ruuakseen vedestä siivilöimäänsä plaktonia. Valkohai on maailman suurin kala ja myös suurin hailaji. Se voi kasvaa jopa 12 metriä pitkäksi.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 22,0 x 5,5 x 10,0 cm 182 g
Paino 182 g
Tuotenumero 38727800
EAN-koodi 5031923872783

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: