0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Villieläimet-maisemaleikkireppu Mojo Villieläimet-maisemaleikkireppu
  • Mojo Villieläimet-maisemaleikkireppu Mojo Villieläimet-maisemaleikkireppu
  • Mojo Villieläimet-maisemaleikkireppu Mojo Villieläimet-maisemaleikkireppu

MojoVillieläimet-maisemaleikkireppu

Kuvaus

Vihreä kätevä reppu, jossa voi säilyttää ja kuljettaa villieläimiä ja leikkiä niillä missä vain repun eteen avautuvassa maisemassa. Repun mukana tulee kolme villieläintä: leijona, kirahvi ja gepardi. Kätevä ja monipuolinen kokonaisuus!

Saatavuus: Heti

54,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Kätevä reppu, josta aukeaa eläinhahmoihin sopiva maisema leikkiä varten. Aseta vain reppu lattialle, avaa sen etuosa ja ota villieläimet tai muut eläinfiguurit esille: leikki on valmis. Repun avulla lelut ja koko leikki kulkee kätevästi kotiin, kerhoon, kyläpaikkaan tai vaikka pienelle lomalle. Reppu on väritykseltään vihreä, ja siinä on päällä tukeva kantokahva. Repussa on vihreä vetoketju, ja sen sisäosa on tilava. Repun kantohihnat ovat tukevat ja pehmustetut, ja niiden pituutta saa säädeltyä. Mahtava lahjaidea!

Villieläimet-seikkailurepusta aukeaa huikea maisema, jossa taustalla siintää korkeat vuoret sinistä taivasta vasten, ja suuren puun alle, veden äärelle johtaa vihreä maa. Maiseman etualalla on kuivempaa, ja siinä on kivikkoista. Repun mukana tulee kolme villieläintä, joilla saa aikaan mielenkiintoisen leikin.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Taianomaiset lohikäärmeet ja yksisarviset viehättävät kovasti, ja löytävät tiensä leikkeihin tuovan niihin satumaisen tunnelman: leikkiessä kaikki on mahdollista! Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Repun avulla leikin aloittaminen, siirtäminen ja jatkaminen on helpompaa kuin koskaan. Reppuun on myös kiva kerätä sinne kuuluvat eläimet. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Mitat 32 x 33 x 12 cm 1 kg
Paino 1000 g
Varoitukset Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille
Tuotenumero 38770400
EAN-koodi 5031923877047

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: