0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mojo Yksisarvinen-avaimenperä lila Mojo Yksisarvinen-avaimenperä lila
  • Mojo Yksisarvinen-avaimenperä lila Mojo Yksisarvinen-avaimenperä lila
  • Mojo Yksisarvinen-avaimenperä lila Mojo Yksisarvinen-avaimenperä lila

MojoYksisarvinen-avaimenperä lila

Kuvaus

Ihastuttava avaimenperä, jonka valkoinen yksisarvinen on saanut nimensä värityksensä mukaan. Sen häntä sekä harja ovat kauniin lilat ja sen kullanvärinen sarvi sekä kaviot hohtavat kauniisti. Yksisarvinen on niin valtavan kaunis, taianomainen taruolento! Avaimenperäksi tai koristeeksi vaikka reppuun tai penaalin vetoketjuun.

Saatavuus: Heti

3,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Valkoinen, uljas yksisarvinen on upea näky. Sen kultainen kierrekuvioinen sarvi loistaa kauniisti ja sillä on nimensä mukaisesti lilana hulmuavat harja ja häntä. Yksisarvinen edustaa kaikkea hyvää ja kaunista, ja se onkin mystinen ja taianomainen.

Yksisarviset ovat taruolentoja, joista on kerrottu satuja, tarinoita, loruja ja ne esiintyvät erilaisessa taiteessa kautta aikojen. Ne on kuvattu usein siroiksi, valkoisiksi tai vaaleanpunaisiksi hevosiksi, joilla on sarvi keskellä otsaa. Niiden kerrotaan usein säteilevän rauhaa ja viisautta, ja niiden silmien olevan syvänsiniset ja täynnä tähtiä. Se on rauhallinen ja kiltti, mutta myös hyvin urhea. Yksisarvisista kertovat sadut ja tarinat elävät myös uusissa lastenelokuvissa ja sarjoissa, ja ne ovatkin ihastuttavia ja mukaansatempaavia, joissa hyvyys voittaa pahuuden.

Ihastuttava avaimenperä koristaa kauniisti avainnippua, ja sitä voi käyttää  myös erilaisten vetoketjujen koristeena esimerkiksi repussa, penaalissa, laukuissa - mitä vain keksii!

Tekniset tiedot

Materiaali Muovi (ftalaatiton PVC), metalli
Ikäsuositus 6+
Mitat 7 x 7 x 2 cm
Paino 19 g
Tuotenumero 38747200
EAN-koodi 5031923874725