0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MojoYksisarvinen Sateenkaari Deluxe

Kuvaus

Valkoinen yksisarvinen on saanut nimensä sateenkaaresta: sen häntä sekä harja toistavat sateenkaaren värejä kauniisti. Se seisoo paikoillaan ja sen harja hulmuaa tuulessa. Sen kullanvärinen sarvi sekä koristetähdet loistavat kauniisti: se on niin valtavan kaunis, taianomainen taruolento! Yksityiskohtaisesti valmistettu leluyksisarvinen sopii moniin leikkeihin ja viehättää eläinrakkaita lapsia. Luo lastenhuoneeseen oma satumaailma tai anna lahjaksi heppahullulle!

Saatavuus: Heti

16,95 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Valkoinen, uljas yksisarvinen on upea näky. Sen kultainen kierrekuvioinen sarvi loistaa kauniisti ja takaosassa oleva violetti tähtikuvio sekä kultaiset kaviot hohtavat kauniisti. Sillä on nimensä mukaisesti harjassa ja hännässä kaikki sateenkaaren värit. Onkohan se lähdössä seikkailuun, auttamaan keijuja tai prinsessoja? Se edustaa kaikkea hyvää ja kaunista, ja se onkin mystinen ja taianomainen.

Yksisarviset ovat taruolentoja, joista on kerrottu satuja, tarinoita, loruja ja ne esiintyvät erilaisessa taiteessa kautta aikojen. Ne on kuvattu usein siroiksi, valkoisiksi tai vaaleanpunaisiksi hevosiksi, joilla on sarvi keskellä otsaa. Niiden kerrotaan usein säteilevän rauhaa ja viisautta, ja niiden silmien olevan syvänsiniset ja täynnä tähtiä. Se on rauhallinen ja kiltti, mutta myös hyvin urhea. Yksisarvisista kertovat sadut ja tarinat elävät myös uusissa lastenelokuvissa ja sarjoissa, ja ne ovatkin ihastuttavia ja mukaansatempaavia, joissa hyvyys voittaa pahuuden.

Monenikäiset lapset viihtyvät erilaisissa eläinleikeissä. Aivan pienenä eläimet kiinnostavat ja eläinleluja on mukava katsella ja tunnustella. Hiljalleen leikeissä yritetään matkia kyseisen eläimen ääntä, ja hiljalleen eläinlelujen kanssa leikitään pitkiä kerronnallisia leikkejä. Parhaimmillaan eläimille rakennetaan elinympäristö: farmin eläinten ympärillä näkyy traktoreita, Karhu asustaa metsässä – lastenhuoneeseen voi rakentua vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimet on helppo yhdistää Barbie-leikkeihin, dinosaurusleikkeihin ja erilaisiin seikkailuleikkeihin esimerkiksi ritareiden, merirosvojen, prinssien ja prinsessojen rinnalle. Taianomaiset lohikäärmeet, yksisarviset ja muut mytologian hahmot viehättävät kovasti, ja löytävät tiensä erilaisiin leikkeihin tuoden niihin satumaisen tunnelman: leikkiessä kaikki on mahdollista! Myös isommat lapset, koululaisetkin pitävät eläinhahmoista: hevoshullut saattavat keräillä erilaisia hevosia, koiraihmiset koiria jne. Mojon aidonnäköiset eläinfiguurit ovat pitkäikäisiä, yksityiskohtaisia ja kestäviä: ne säilyvät usein omalle lapselle ja lapsenlapsillekin. Iloa leikkeihin – vain mielikuvitus on rajana!

Tekniset tiedot

Materiaali Ftalaatiton PVC-muovi
Mitat 19 x 12 x 6 cm 170 g
Paino 170 g
Tuotenumero 38729600
EAN-koodi 5031923872967

Yhteensopivia tuotteita: