Facebook Pixel

ABC-palapeli 150 palaa

12,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Muumeista ja Aakkosista koostuva hauskan yksityiskohtainen palapeli, jossa on 150 palaa ja joka on valmistettu kierrätyspahvista. Valmiin palapelin koko on 48 x 38,5 cm. Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle.

Tove Janssonin luomat Muumit ovat satuhahmoja, joista kertovia tarinoita rakastetaan ympäri maailman. Muumit asuvat Muumimaailmassa yhdessä lukuisten ystäviensä kanssa. Muumimaailmassa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista omituistakin vähän väliä, ja seikkailulle on aina aikaa. Seikkailujen päätteeksi on aina kuitenkin ihanaa palata takaisin kotiin ja nauttia leppoisista päivistä. Nyt Muumilaakson asukkaat ovat löytäneet koristeelliset aakkoset. Suuret koukeroiset kirjaimet ovat houkutelleet heidät luokseen, ja satuhahmot tutkailevatkin löydöksiään kiinnostuneina. Mikä hahmoista on sinun suosikkisi – entä mikä on sinun lempikirjaimesi?

Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät kotimaiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelin kokoaminen on hyvää ajanvietettä leppoisina vapaahetkinä.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40855344
MateriaaliKierrätyspahvi, paperi
Palojen määrä150
Ikäsuositus3+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
Mitat27 x 19 x 4,5 cm
Paino0,28 kg
EAN-koodi6416550855344

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MUUMI